0371. 340. 029

0748. 369. 451

0722. 519. 447


DESPRE NOI


SC HERENNE ELAS SRL este o firma cu vechime in domeniu dezmembrarilor auto si reparatiilor de autoturisme. A fost infiintata in anul 2005, fiind una din cele mai vechi firme din acest domeniu. Suntem autorizati R.A.R. pentru toate activitatile desfasurate de noi. In service-ul nostru auto putem folosi piese noi de la magazinul de piese auto pe care il detinem, dar va putem oferi si piese second-hand din propriul parc auto.

Am facut aceasta platforma de comenzi pentru a asigura clientilor nostri o modalitate mai usoara si mai utila de a comanda piese si accesorii pentru autoturisme. Va punem la dispozitie o gama larga de articole provenite de pe masini dezmembrate de noi, importate din Germania, in mare parte.

Avem un portofoliu mare de clienti din toata Romania, atat personae fizice, dar si juridice (firme, parcuri auto, service-uri auto, magazine, reprezentante etc). Incercam sa acoperim o gama cat mai mare de masini, suntem in continua dezvoltare, profitul fiind reinvestit.


Partener de incredere pentru dumnevoastra

Pentru ca piata de dezmembrari auto este una ambigua, cu multe necunoscute chiar si pentru cei inzestrati cu calitati tehnice, mai contine din pacate si factori de risc pentru cumparatori.

Cred ca toti avem un prieten sau o cunostinta care a cumparat o piesa dezmembrata de la alta masina, dar care din pacate s-a dovedit a fi mai uzata ca cea veche. SC HERENNE ELAS SRL va propune un parteneriat bazat pe ani de experienta in domeniul auto, deplina cunoastere a intregului spectru tehnic, o baza tehnica cuprinzatoare, un garaj de contine numai modele auto de generatie noua si intretinute. Noi garantam astfel ca veti mai trece pe la noi si cu alta ocazie pentru alta piesa cu siguranta. Avem preturi bune, ce satisfac deopotriva ambele parti.

Trimitem oriunde in tara prin toate serviciile de curierar, coletul ajungand in 24 de ore de la plasarea unei comenzi (comenzile plasate in weekend vor fi livrate Luni). Plata pieselor se face RAMBURS, la sosirea coletului. Pentru clientii care doresc ridicarea pieselor de la sediul firmei noastre, acest lucru este posibil de la punctul nostru de lucru din loc. Almas, jud. Neamt.

Comanda va fi procesata in aceeasi zi daca a fost facuta pana in ora 14, dar exista posibilitatea ca la unele piese sa fie necesar un timp suplimentar pentru expediere.


VA MULTUMIM CA ATI ALES SC HERENNE ELAS SRL